Over ons

AquaHome Holland

AquaHome is ontwikkeld door AquaHome Holland, een vennootschap onder firma bestaande uit Euro Offshore en Smeulders Interieurgroep.

Euro Offshore (gevestigd in Werkendam) loopt al tientallen jaren voorop in de bouw van op maat gemaakte aluminium en glasvezel/composiet werkboten in Nederland. Daarnaast importeert en distribueert Euro Offshore een breed scala aan offshore reddingsmiddelen, zoals reddingsboten en davitsystemen. De klanten bestaan uit offshore en semi-commerciële bootgebruikers, jachteigenaren, het leger en de nationale politie.

Smeulders Interieurgroep is al ruim zestig jaar een zeer gewaardeerde partner met betrekking tot constructie, detaillering, materialisatie, productie en montage van hoogwaardig en duurzaam maatwerk interieur. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van maatwerk prefab badkamer oplossingen. Smeulders Interieurgroep heeft een groot aantal (internationale) opdrachtgevers en biedt haar diensten aan bij bedrijven, organisaties en particulieren.

De nautische knowhow aanwezig bij Euro Offshore en het vakmanschap en de uitgebreide ervaring op het gebied van maatwerk interieur van Smeulders Interieurgroep komen samen in een houseboat met uitstekende vaareigenschappen en een kwalitatief hoogwaardig interieur en kan volledig aan uw wensen worden aangepast.


.

Contact