Een houseboat kopen? Het AquaHome, een aantrekkelijke investering

Financiering

Wilt u graag een houseboat kopen? U kunt als investeerder in een AquaHome Comfort een goed rendement halen. Immers: u investeert in een nieuw concept, waarbij u het management, verhuur en onderhoud in onze handen legt‏. Het enige dat u als eigenaar naast het kopen van de houseboat dient te regelen is een verzekering. Het rendement zal minimaal 7% zijn, afhankelijk van de locatie. Hierbij gaan wij ervan uit dat u zelf 2 weken per half jaar (april-september en oktober-april) kosteloos kunt reserveren.

We zijn momenteel in onderhandeling met diverse aantrekkelijke locaties voor het plaatsen van onze AquaHome Comfort zowel voor recreatief als permanent gebruik. Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen AquaHome Comfort te financieren, in samenwerking met A7Finance. U kunt maximaal 70% van de aankoopprijs financieren. De Aquahome Comfort wordt daarbij gebruikt als onderpand tijdens de financieringsperiode. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Financiering door middel van crowdfunding behoort ook tot de mogelijkheden. AquaHome maakt gebruik van de expertise van Creditimpact, onafhankelijk crowdfinance adviseur en business partner HISWA-RECRON.