_PBF8576

AquaHome is momenteel in 2 modellen leverbaar:

Comfort

Een AquaHome met uitstekende vaareigenschappen en een bijzonder compleet uitrustingsniveau. Kies uit het uitgebreide optiepakket om uw houseboat volledig aan uw wensen aan te passen.

Eco

Elektrisch varen wordt het nieuwe watersporten. Dit pakket biedt een aantal opties die ten goede komen aan de duurzaamheid van uw AquaHome.

AquaHome Comfort, voor een comfortabel
en duurzaam verblijf op het water

AquaHome Comfort

De basis van de AquaHome Comfort bestaat uit drie polyester dragers (trimaran). Daarop is de woonunit gebouwd uit 125 mm dikke sandwichpanelen. Het dak bestaat uit 125 mm dikke sandwichpanelen. De deuren en ramen zijn van dubbel glas en voorzien van aluminium kozijnen.

Op het dek bevindt zich het geïntegreerde stuurconsole waarmee de 40 pk Mercury 4 takt motoren worden aangestuurd. Tevens zal een boegschroef geïnstalleerd worden. De dubbele brandstoftanks beschikken over een gezamenlijke capaciteit van 100 L.

De drijvers bieden onder andere plaats aan 2 x 1.000L water tank en 2 x 1.000L vuilwatertank. Een capaciteit die ruim voldoende is voor een comfortabel en duurzaam verblijf op het water.

De modern en hoogwaardig ingerichte AquaHome Comfort biedt u een ruime living met veel lichtinval door de open ramen en een open keuken met 4 pits gaskomfoor. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine met glazen deur en een toilet. Twee slaapkamers maken de AquaHome Comfort geschikt voor het verblijf van 4 personen.

AquaHome Eco, beperk de milieubelasting

tijdens uw verblijf in de natuur

AquaHome Eco

AquaHome Eco is, evenals de AquaHome Comfort, van alle gemakken voorzien maar deze houseboat heeft een aantal extra voorzieningen die zijn gericht op een duurzaam verblijf in de natuur.

De voorstuwing wordt gerealiseerd door maar liefst 1 stuks 10Kw elektromotor, gecombineerd met een boegschroef. AquaHome Eco heeft daardoor geen uitstoot en vaart fluisterstil . De benodigde energie haalt AquaHome Eco uit het 500A accusysteem.

AquaHome Eco is standaard voorzien van minimaal 4 zonnepanelen, elektrische boiler, en elektrische kookplaat. De verlichting bestaat uit Led verlichting. Het glas in de ramen kan optioneel uit vacuüm isolatie glas bestaan. Deze soort glas heeft een hoge isolatie waarde en is in verhouding lichter als normaal dubbel glas.