Bezoek onze open dagen: 23, 24 en 25 juni

Ontdek de toekomst van waterrecreatie

Ontdek het AquaHome, de toekomst van waterrecreatie, tijdens onze open dagen in Werkendam op 23, 24 en 25 juni! Stap aan boord van onze prachtige houseboat en ervaar de ultieme luxe en rust op het water.

Het AquaHome is een moderne catamaran van 12 x 5 meter met uitstekende vaareigenschappen. Speciaal ontworpen voor een zorgeloos verblijf op de binnenwateren. Het interieur, ontworpen door Ontwerpbureau Trude Hooijkaas (OTH) uit Amsterdam, kent een hoogwaardige afwerking. Een comfortabele en unieke beleving. Met recht de toekomst van waterrecreatie.

Met twee slaapkamers, een luxe moderne douche en toiletruimte, en een open keuken en comfortabele zithoek in de salon, biedt het AquaHome voldoende ruimte voor maximaal vier personen. De sterke en CE-D gecertificeerde constructie heeft een speciale polyester rompvorm. Deze zorgt voor een optimale stabiliteit en maakt het mogelijk om op snelheid te varen.

Tijdens onze open dagen in Werkendam (23, 24 en 25 juni) kunt u het AquaHome van dichtbij bekijken en meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden en opties.

We nodigen u van harte uit om deze unieke ervaring te beleven met ons.

U kunt u registreren via het contactformulier hieronder en aangeven op welke dag u ons komt bezoeken. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en te begeleiden bij het vinden van de perfecte houseboat voor uw eigen wateravontuur.  Laat deze bijzondere gelegenheid niet aan u voorbijgaan en meld u vandaag nog aan!